Låg / mellansäsongs kampanj 2014/15


2 för 1.

I ett samarbete mellan Lilla Svenska skolan och Slow Down erbjuder vi mycket förmånliga priser på boende och skola i mellansäsongen April och Maj 2014 samt Augusti till Oktober 2015. Boka en period och få lika mycket till utan kostnad i samma bostad. (Minimiperioden totalt inklusive gratisveckorna är 5 veckor på skolon och/eller 4 veckor på Slow Down) Boende och skola bokas separat och är ej beroende av varandra. Kan ej kombineras med andra rabatter.


Varför

Vi har idag mycket stor efterfrågan både på boende och plats i skolan. Vi måste tyvärr säga nej till väldigt många förfrågningar under högsäsongen. Vi startar den här kampanjen för att få fler av er hyresgäster ska upptäcka hur fint Koh Lanta är även på låg och mellansäsongen. Vi har under åren nästan bara haft nöjda eller jättenöjda gäster både i skolan och på Slow Down. Men kanske de allra mest nöjda är de som varit här under låg och mellansäsongen. Vi tror att det är det där extra lugnet som sprider sig på Koh Lanta den här tiden som de flesta uppskattat allra mest. Det finns tillräckligt många att umgås med men framför allt får man tid för sin egen familj.


Kostnader

Totalkostnaden för vistelsen blir långt under halva priset jämfört med högsäsongen.

Flybolagen har ofta kampanjer med attraktiva priser, boende är klart billigare och i och med vår kampanj blir boende och skola ännu billigare, många restauranger har billigare lågsäsongsmenyer. 


Tankar från tidigare gäster

Vi har samlat åsikter från våra tidigare gäster som varit här under låg och mellansäsongen.

  1. Vädret har varit väldigt stabilt även om det ibland kommer regnskurar någon eller några dagar rad eller enstaka skurar på eftermiddagarna. Men det har varit soligt och fint den största tiden. Väldigt likt vädret på högsäsongen..

  2. Det är härliga rullande vågor på stränderna då det är pålandsvind mellan april och oktober. Bra för surfare men nackdelen är att stränderna sköljer upp mer bråte och bli smutsigare och havet är inte alltid lika badbart som under högsäsongen för barnfamiljer. Men poolområdet där vi hänger mest är kanonbra året runt.

  3. Man hinner med både varandra i familjen då allt är mycket lugnare. Alla har ett mer avstressat tempo och thailändarna har verkligen tid över att lära känna dig.

  4. Det blir bättre sammanhållning mellan de som går i skolan och de som bor på Slow Down då det är en mindre grupp. Man lär känna i stort sett alla. Vi har fått vänner för livet och många att hälsa på nästa sommar.

  5. Även fast några restauranger stänger finns det många som är öppna året runt. Restaurangutbudet är mer än man hinner med

  6. Vi som varit här rekommenderar i det starkaste den här perioden då vi har haft en av de bästa tiderna i vårt liv.


Hjärtligt välkomna till Slow Down och Lilla Svenska skolan.


Hälsningar


Familjen Isaksson med personal.